Mijn online en offline communicatiemiddelen

Rudesign is een onafhankelijk reclamebureau met een brede keus in online en offline media. Hiermee ben je verzekerd van een eerlijke prijs.

Logo en huisstijl

Een logo en huisstijl zijn de kenmerken van je organisatie. Op basis van je strategie worden deze grafische toepassingen ontwikkeld om zo optimaal je doelgroep te benaderen. Wist je dat je alleen al met een logo en huisstijl onderscheid van je concurrenten/conculega’s? Daarom is het erg belangrijk om hier aandacht aan te besteden. Onder een huisstijl vallen o.a. de producten: logo, briefpapier, visitekaartje en huisstijlhandboek. Hierin worden keuzes gemaakt voor het woordmerk, beeldmerk, typografie, kleur en kenmerkende vormen.

Website

Wil je je online zichtbaar maken? Dan is een website de beste keuze! Door mijn uitgebreide leer en werkervaring maak ik websites met de nieuwste technieken en doelbewuste modules. Dit betekend dat je niet alleen een website hebt, maar ook een ‘werkende’ website voor je doelgroep.
Alle website die ik maak worden efficiënt en effectief ontwikkeld, wat betekend dat deze websites zich automatisch aanpassen voor mobiel, tablet en pc, veilig zijn en dat je zelf de website kan aanpassen.

Uit ervaring weet ik dat er veel verschillende prijzen worden aangeboden voor een website. Daarom geef ik jou de keuze met mijn website all-in pakketten. Daarnaast maak ik uiteraard websites op uurbasis en kan ik ook geavanceerde maatwerk websites aanbieden.

Meer over websites

Webshop

40% van alle startende webshops leggen de handdoek binnen 2 jaar in de ring. Dit komt omdat de concept- en strategieontwikkelingen van deze webshops niet goed in kaart zijn gebracht. Dit probeer ik te voorkomen, om juist deze stappen van te voren goed uit te schetsen. Daarom maak ik voor je een vrijblijvende maatwerk offerte en luister naar jouw wensen en eisen.

Alle webshops die ik maak worden met de nieuwste technieken en werkende theorieën ontwikkeld! Zo zal de webshop responsive worden ingedeeld (ook voor mobiel en tablet), Google geoptimaliseerd en gericht op conversie. Want het doel is om zoveel mogelijk producten te verkopen. Zodra jouw webshop is gelanceerd zijn er nog genoeg kansen om je conversie te verhogen. Zo kunnen er verschillende tracking systemen gekoppeld worden om gedrag van bezoekers te analyseren. En kan online aftersales ingezet worden om jouw bestaande klanten te bereiken.

Online marketing

Met online marketing wordt jouw online gepubliceerd product of dienst populairder bij jouw doelgroep. En de gewenste uitkomst is meer omzet uit deze producten of diensten. Maar online marketing is uiteraard veel meer dan dat! En vertel ik je graag meer over.

De diensten die ik voor jou aanbied om hoger te scoren in Google zijn SEO optimalisatie, lokale SEO, zoekwoorden optimalisatie, zoekwoorden onderzoek, weblog marketing en landingspagina’s.
Andere diensten waar ik je mee kan helpen zijn e-mailmarketing, affiliate marketing, Social Media en de nieuwe trend video marketing.

Ik heb web optimalisaties en online after sales verder uitgelicht in aparte diensten, om jouw een betere uitleg te geven. Bij mijn website voordeelpakketten bied ik online marketing pakketten aan. Ben je hier ook in geïnteresseerd of wil je met mij een pakket samenstellen? Kan dat uiteraard door mij op de hoogte te stellen.

Web optimalisaties

Web optimalisatie is een onderdeel van online marketing. Maar web optimalisaties gaat puur om de performance van jouw bestaande online communicatiemiddel. Zowel technisch als visueel wordt jouw website of webshop geoptimaliseerd.
Met de technische aspecten wordt jouw communicatiemiddel verbetert op veiligheid, snelheid, stabiliteit en schaalbaarheid. En wist jij dat deze aspecten ook meehelpen met het hoger scoren in Google?

Jouw website of webshop wordt visueel getest op gebruikersvriendelijkheid, gebruikerservaring en conversie optimalisatie met verschillende analyse tools. Er kan gekozen worden voor de analyse tools eye tracking, mouse tracking, heatmaps, webstatistieken, A/B test en A/B/C test.  Deze tools kunnen eventueel gecombineerd worden met een kwalitatief onderzoek en rapport. Uiteindelijk zullen bezoekers op jouw website of webshop sneller je product of dienst nemen.

Drukwerk & belettering

Voor het bedrukken van een visitekaartje tot complete bedrijfspand reclame kan je bij mij terecht. Al het drukwerk kan bedrukt worden in jouw huisstijl, daarnaast kan er gekozen worden uit de vele diktes en formaten.

Om je een impressie te geven kun je denken aan de producten: briefpapier, visitekaartjes, magazines, folders, posters, menukaarten, flyers, roll-up banners, kleding, spandoeken, vlaggen, stickers (ook groot formaat), kaarten en gevelreclame. Staat er iets niet tussen? Laat het mij dan weten, waarschijnlijk kan ik het ook voor je bedrukken.

Online aftersales

Aftersales is een echte trend en erg belangrijk voor je organisatie. Kijk maar naar Bol.com of Coolblue. Zonder terugkerende klanten waren zij nooit zo groot geworden.

Maar hoe doe je dat? Door jouw klanten op te hoogte te blijven stellen van jouw organisatie met relevante informatie. Het klinkt simpel maar dat is het zeker niet! Want de informatie moet ook daadwerkelijk nuttig zijn en dit moet ook voldoen aan de ‘conversie’ eisen.

Een aantal communicatiemiddelen die hiervoor bedoeld zijn: Sociale Media, e-mailmarketing, blog, vlog, webinar en abonnementen. Graag vertel ik je hier meer over en kijken wij samen naar jouw customer relationship management en customer journey.

Kan ik iets voor jou betekenen?

Laat dan hier je gegevens achter en ik zal telefonisch of via de e-mail contact met je opnemen.

Waar kan ik je mee helpen?